KRONEN

Netbutik med gamle franske møbler, prismekroner, kirkestager, madonnaer, spejle, fattigmandssølv m.v. Se mere på vor hjemmeside eller besøg os på Snekkevej 10, 4040 Jyllinge.

torsdag den 7. februar 2013

Blomsterfrø ....

Tiden er kommet hvor jeg studerer  blomsterfrøkatalogerne.  Der er mange gode firmaer i Holland og i England, men vi kan også være med herhjemme.  Jeg har som sædvanligt bestilt mine cafe au lait dahliaer - de var rigtig store og flotte sidste år.  Så har jeg igen i året prøvet at få fat i dahliaen Spartacus - og har igen i år fået meddelelse om at de ikke kan leveres - ærgerligt!!!
Også ærteblomsterne er bestilt - jeg bestiller altid hos Isabella, idet du altid kan være sikker på at farverne på posen passer til de virkelige blomster.
Jeg har i flere år på skift haft urtehave - så blev jeg træt af al det arbejde der i virkelighed er med en urtehave - så blev urtehaven inddraget til blomsterhave - og så fremdeles flere år i træk.  Og her står jeg så igen - skal jeg inddrage noget af græsplænen (vi har ved gud nok af græs) og oprette en urtehave.  Det ser jo utroligt flot ud når jeg kigger i de forskellige haveblade - og ser store, sunde og  frodige grønsager - det er da næsten ikke til at stå for - NÅ - der er stadig lidt tid inden jeg skal bestemme mig!!!
4 kommentarer:

 1. Her i blogland har jeg set dejlige urtehaver hvor urter og fantastiske farvestrålende beder og kålplanter er blandet med blomster og pileflet m.m. (og omvendt, urter i blomsterhaven, for den sags skyld) - og det gør det jo meget sjovere end de traditionelle urtehaver med løg og kartofler på række - stemmer også for mindre græs :) :) god fornøjelse med arbejdet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej, du har helt ret. Jeg tror jeg prøver igen. God weekend. kærlig hilsen Birthe

   Slet
 2. Cafe au lait havde jeg også forrige år, og den var rigtig stor og flot, men den klarede ikke vinteropbevaringen. Så sidste sommer måtte jeg undvære den, da jeg ikke så den i handlen nogle steder. Hvor har du bestilt din ?
  God ide med at tage lidt af græsplænen til grøntsager, det bliver du glad for.
  K.H. Anette fra Fru Pedersens have

  SvarSlet
 3. Hej, jeg har set at Isabella stadig har den på sin hjemmeside, men den bliver hurtigt udsolgt. Held og lykke med at finde nogle knolde. God weekend. kærlig hilsen Birthe

  SvarSlet